Bedrijfsprofiel

Historie

Na jarenlang als kraanmachinist voor een bedrijf te hebben gewerkt is Mario Kriekaard in 2006 als ZZP-er gestart. Ook had hij al jarenlang ervaring in bestratingen. Dit gecombineerd heeft er toe geleid om een eigen bedrijf te starten. Kriekaard Multi Service is gestart op 1 oktober 2006. In de beginperiode heeft hij zich voornamelijk verhuurd als kraanmachinist. Door de groei van het bedrijf is in mei 2010 de eenmanszaak omgezet naar een BV. Door de toenemende vraag naar onze werkzaamheden is in 2011 ook de 1e werknemer erbij gekomen.

Nu

Tot op de dag van vandaag zijn de werkzaamheden verder en verder uitgebreid en kunnen we met recht zeggen dat ons bedrijf Multi Service levert. Vakwerk, kwaliteit, service en professionaliteit staan hoog in het vaandel. De kern van onze werkzaamheden zijn grondwerk, sloopwerk en bestratingen. We hebben hiervoor diverse machines tot onze beschikking. Mario is ook erkend leermeester en begeleidt leerlingen die het vak willen gaan uitoefenen. 

Missie & Visie

Wij willen tevreden klanten. We doen er alles aan dit te realiseren. De benaming 'Multi Service' in onze bedrijfsnaam straalt dit streven ook uit. Onze medewerkers zijn erkend en in het bezit van het VCA certificaat.
Wij leveren onze diensten aan bedrijven, particulieren en instellingen. We streven naar het leveren van vakwerk en met enthousiasme en kennis weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden. Door het afnemen van werkplekinspecties en het houden van toolboxmeetings willen we de kwaliteit van onze werkzaamheden naar een hoger niveau brengen.

Contact met Kriekaard Multi Service

Wilt u kennis maken met ons? Een project bespreken?  Neem dan contact met ons op.

Tip: Bekijk onze projectenpagina om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden.